دیگر زمان آن رسیده است که هوشمندانهتر به موضوع مالیات خود بپردازیم.
من با عبارت دادرسی مالیاتی غریبم …!!
دادرسی مالیاتی یک سری پیگیریهای پله کانی است که پشتوانهی قانونی دارد. به چه معنی ؟ یعنی این که قانونگذار فضای زیادی جهت پیگیری کردن تا شفاف شدن مالیات پرداختی در نظر گرفته است، درحالیکه خیلی از مؤدیان مالیاتی نسبت به آن آگاهی کافی ندارند و اغلب از ناعادلانه و نامربوط بودن مبلغ مالیات پرداختی خود گله می کنند. در دادرسی مالیاتی این شرایط محیاست تا در هیئتهای مختلف حل اختلاف مالیاتی لوایح (اعتراض و…) خود را مطرح نماییم، درخواست قرار رسیدگی مجدد کنیم، و نهایتا در راستای شفاف شدن مبلغ صحیح مالیات پرداختی شرایط تعدیل پرداخت را ایجاد کنیم.
چرا من به دادرسی مالیاتی نیاز دارم ؟
یک جواب ساده در این باره هست ؛ سالانه کسب و کارهای زیادی به دلیل فقط پرداخت مالیات از بین رفته اند !!
می دانم حالا این سوال در ذهن شما ایجاد شد که پس یعنی مالیات اساسا یک امر مخرب و ظالمانه است ؟
نه دوست خوبم ، جواب منفی است. دولتها با استمرار فعالیت تجار و دریافت مالیات، درآمد حاصل از بخش مالیات را همیشه خواهند داشت. اما وقتی در فرآیند محاسبه مالیات، آنهم بدلیل عدم شناخت من و شما اشتباهاتی پیش بیاید، حتما ما هستیم که ضرر می کنیم.
دیگر زمان آن رسیده است که هوشمندانهتر به موضوع مالیات خود بپردازیم.
در کارگاه دادرسی مالیاتی چه چیزی یاد می گیرم ؟
اجازه بدهید پیشتر یک موضوع مهم را به شما بگویم. کارگاه دادرسی مالیاتی در بنیاد حسابداری چند وجهی است!!
به این معنی که شما به عنوان یک حسابدار یا حسابرس، نیاز به چند تسلط مهم دارید تا از طریق خدمات دادرسی مالیاتی، برای مشتریان خود، کسب درآمد کنید.
اولا باید به تمام فنون و اصول و جزئیات و روشهای دادرسی مالیاتی مسلط باشید.
دوم باید روش درست لایحه نویسی را بدانید.
سوم باید در دوجا فن بیان خوبی داشته باشید، در برابر کارفرما وقتی می خواهید کارفرمای نگران از موضوع مالیات را توجیه کنید، و دیگر در برابر اعضاء هیات های حل اختلاف مالیاتی.
چهارم باید فنون عقد قرارداد را هم بدانید. قرارداد یک توافق دو طرفه است، چه مدیر یک تجارت باشید و نیاز به خدمات دادرسی مالیاتی داشته باشید، چه مشاور مالیاتی باشید، در هر حال باید یک قرارداد محکم بین این دو طرف منعقد شود.
پنجم هم اینکه باید به اصول بازاریابی و کسب درآمد حسابی مسلط باشید.
خبر خوب ؛در کارگاه چند وجهی دادرسی مالیاتی، شما تمامی این پنج اصل را یاد می گیرید.
تا به حال چند نفر در کارگاه دادرسی مالیاتی شرکت کرده اند ؟
بنیاد حسابداری قبل از این هفت دوره این کارگاه دو روزه را برگزار کرده و جمعا هزار و صد نفر در این کارگاهها شرکت کرده اند و جالبترین نمونه ها کسانی هستند که حتی رشته آنها حسابداری نبوده، ولی در اولین هفته پس از آموزش از همین اطلاعات شروع به کسب درآمد کرده اند.
اگر حوصله دارید، یک ویدئو ببیند …
اگر از شهرستان قصد شرکت داشته باشم چه کنم ؟
برای میهمانان عزیز کارگاه که از شهرستان در کارگاه حاضر می شوند، تمامی وسایل و اسباب ایاب و ذهاب شهری و اقامت با هزینه بنیاد حسابداری تدارک دیده شده، البته پذیرایی طول روز هم که بی شک مهمان ما هستید .
من، اشتغال، دادرسی مالیاتی ..!!
یکی از ویژگیهای جذاب کارگاه دادرسی مالیاتی بحث کارآفرینی آن است. دوستانی که در کارگاههای دادرسی مالیاتی شرکت میکنند، به باور کسب درآمد از حوزه دادرسی مالیاتی میرسند، این کارگاه موجب ایجاد یک درامد دوم در کنار حقوق کارمندی میشود، وکلا به دلیل دور بودن از حوزه مالی و مالیاتی این فرصت را دارند تا در کنار مدیران مالی وحسابدارن دوره تخصصی دادرسی مالیاتی را بگذرانند، و نهایتا دانشجویان به باور کسب درامد از یک مسیر کاملاً تخصصی میرسند.
اگر هنوز اطلاعات شما کامل نشده با شماره ۶۶۵۶۹۹۸۰ تماس بگیرید تا یکی از کارشناسان آموزش ما تمام سوالاتتان را پاسخ دهند.
منتظر شنیدن صدای گرم شما